Werken bij Pneunet

Lijkt het jou wat om deel uit te maken van ons team? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak!

Naar wie zijn we opzoek?

Ben je handig met machines en heb je een studie afgerond in de technische sector? Dan zit je bij ons op het goede adres. Wij zijn opzoek naar enthousiaste monteurs/engineers met oog voor detail en innovatie.

Zoek je een stageplek?

Studeer jij op het mbo of hbo in de technische sector en ben je gemotiveerd om nieuwe technieken te leren? Kom dan stage lopen bij Pneunet, leergierige studenten zijn altijd welkom!

De vele stagiares die bij ons hebben gelopen zijn altijd enthousiast geweest over hun stageperiode bij ons. Kom gerust een keertje langs voor een rondleiding en een kopje koffie.

Werken bij ons?

Zie jij de wereld van techniek ook als een continue uitdaging, dan hebben wij een fijne werkplek voor jou. Onze waarden zijn: streven naar kwaliteit, groeien in de technologie, samenwerking binnen het team en daar buiten, elkaar helpen in technische en persoonlijke groei. Wij geven medewerkers de gelegenheid en de ondersteuning om zich verder te ontwikkelen. We gaan voor duurzame contacten, met klanten, leveranciers en niet in de laatste plaats met onze medewerkers.